SUM - Zarządzanie
Administrator
Pojawiła się informacja na moodle:
Informacja dla studentów grup: KRZUZa1021, 1022, 1023, 1024, 1025 oraz KRZUZa1011, 1012, 1013, 1014, 1015:
Z powodu braku sali egzamin z przedmiotu: "współczesne koncepcje zarządzania" dnia 20.12.2008 w godzinach pomiędzy 9:35 - 13:05 nie jest możliwy do przeprowadzenia. Proszę zatem o Państwa propozycje innych terminów, w których mógłbym zorganizować niniejszą "zerówkę". Oczekuję informacji od Państwa (przedyskutowanej w Waszym gronie) do niedzieli 14.12.2008. Jeśli takowej nie bedzie to egzamin będzie się musiał odbyć już w roku 2009.
Użytkownik
imho, nie 20.12 to faktycznie 2009 - osobiście nie widzę innego wyjścia, biorąc pod uwagę własne możliwości.
Administrator
Może 21.12 albo 20.12 w późniejszych godzinach. Jeśli bardzo by nam zależało może zrobiłby zerówkę tylko dla naszej grupy lub kilku grup. Szkoda, że nie bardzo jest jak pogadać z innymi grupami. Ehhh...
Użytkownik
nie, no proszę tylko nie 21.12 w późniejszych godzinach jestem poza uczelnią!!!
Skoro nie ma sali to jestem za tym aby egzamin odbył się w 2009 roku!! Robienie egzaminu w dniu 21.12 uważam za bardzo zły pomysł, trzeba mieć na uwadze,że ludzie wyjezdzają na święta, mają rodziny.
Przypominam,że po to przenoszone były zajęcia z dnia 20 i 21 grudnia żeby było wolne!
Użytkownik
agnieszka napisał:
Skoro nie ma sali to jestem za tym aby egzamin odbył się w 2009 roku!! Robienie egzaminu w dniu 21.12 uważam za bardzo zły pomysł, trzeba mieć na uwadze,że ludzie wyjezdzają na święta, mają rodziny.
Przypominam,że po to przenoszone były zajęcia z dnia 20 i 21 grudnia żeby było wolne!
Podpisuje się pod tym!
Witam, przeciez ten egzamin możemy napisać np o8 rano w sobote , ten egzami trwa 20 minut no z wejściem do sali góra 35 minut.Jest jeszcze możliwość w niedziele 21?A w 2009 i tak będziemy mieli się na co uczyc bo mamy tryle egzaminów ze nie wiem czy nam doby starczy się tego wszystkiego nauczyć!!!!!! a w tygodniu wieczorową porą!!???
Ostatnio edytowany przez karo (2008-12-10 19:16:54)
Pojawila sie nowa informacja na moodle:
Dotyczy egzaminu ze współczesnych koncepcji zarzadzania - 20.12.2008
"Informuję, że dzięki czujności studentów udało się zarezerwować w dniu 20.12.2008 salę nr 9 w Pawilonie Sportowym na Państwa egzamin. Odbędzie sie on o umówionej wcześniej porze tj. o 11:20".
Użytkownik
iwona napisał:
Pojawila sie nowa informacja na moodle:
Dotyczy egzaminu ze współczesnych koncepcji zarzadzania - 20.12.2008
"Informuję, że dzięki czujności studentów udało się zarezerwować w dniu 20.12.2008 salę nr 9 w Pawilonie Sportowym na Państwa egzamin. Odbędzie sie on o umówionej wcześniej porze tj. o 11:20".
PKP = Pięknie Ku***a Pięknie
Administrator
To jest zerówka, więc obecność nie jest obowiązkowa. Nie ma co rozpaczać.
Mam pytanie do być może lepiej poinformowanych osób: czy dr Obora wspominał coś o obowiazującym nas zakresie materiału na sobotnią zerówkę? Mianowicie chodzi mi o to czy mamy skoncentrować się na tych metodach, które omówił na wykładach czy obowiązuje nas jeszcze ponad to materiał z jego książki, który opisuje także inne koncepcje w zarządzaniu (???)
Administrator
Informacja z moodla:
"Do egzaminu obowiązuje Państwa wiedza książkowa + wykłady."